Älvsjökyrkan Studier & kultur RPG Hemgrupp Språkcafé på svenska Equmenia Körsång Scout FREDA 12+ Rollspel

RPG

Söker du gemenskap?

rpg

RPG, Riksförbundet PensionärsGemenskap är en pensionärsorganisation med över 20 000 medlemmar fördelade på 400 föreningar över hela landet. RPG vilar på kristen grund. Vi vill prioritera hela människan, vilket innefattar friskvård, omsorg, resor, kulturupplevelser och studier som sång och musik och samhällsfrågor.

RPG i Älvsjökyrkan är lokalföreningen i Älvsjö. Vi inbjuder alla till en meningsfull gemenskap där alla är lika värdefulla.

Ulf Bergsviker

ulf.bergsviker@ehs.se

Tel: 072-017 40 52‬

RPG hösten 2020

Covid-19 har såklart drabbat våra vänner i RPG särskilt hårt. Vi kunde inte samlas under våren. När det gäller RPG samlingar till hösten så försöker vi finna sätt att göra detta på antingen digitalt eller helst finna former där vi kan träffas under stor försiktighet.

Vi har stora förhoppningar om att detta på något sätt ska kunna bli möjligt. Vi för också samtal med inblandade församlingars pastorer och ansvariga för att finna vägar att kunna mötas igen.

Mer information kommer att presenteras inom kort.

Sidan senast uppdaterad: 15 sep 2020