Informationsblad

Här kan du ladda ner det senaste informationsbladet:

Vi har gjort en omarbetad och förenklad digital version av infobladet nu i Corona-tider.

• Tanken och syftet med denna digitala version är du först och främst ska läsa den på din datorskärm, läsplatta eller på din mobiltelefon.
  • Informationsbladet är en PDF-fil som innehåller länkar som gör att man enkelt kan klicka runt i dokumentet. Längst ner på varje sida finns en länk tillbaka till förstasidan.
  • Får man frågan om man tillåter externa länkar så svarar du JA, då fungerar även externa länkar i dokumentet till Älvsjökyrkans hemsida, Facebook, Yutube-kanal och Instagram.
  • Du kan enkelt också skriva ut hela eller delar av Informationsbladet på din skrivare.

iconpdf

Älvsjökyrkans Informationsblad nr 2 Februari - Mars 2021