Equmenia informerar med anledning av Coronaviruset

Senast uppdaterad 12 september 2020

Höstens aktiviteter och grupper

Efter ett sommaruppehåll är det nu dags att dra igång många av våra aktiviteter igen och planen är att de fortsätter som de gjort under senare delen av vårterminen, med samma

försiktighetsåtgärder som under den senare delen av våren. Detta har fungerat bra hittills och vi har sett att alla parter tar sitt ansvar. Självklart fortsätter vi att utvärdera och anpassa våra

aktiviteter efter behov och vid eventuella ändringar i Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi hoppas på att kunna fortsätta vara en trygg punkt i en annorlunda vardag.

Vi ser nu fram emot att få dra igång höstens aktiviteter och är fortsatt tacksamma för det ansvar både deltagare och föräldrar har tagit och fortsätter att ta för att säkerställa säkra träffar. Utan er vore det inte möjligt att bedriva vår verksamhet i dessa annorlunda tider.

Inga Scouter i höst

En aktivitet som tyvärr inte kommer starta igång igen efter sommaren är Scout, som tar en paus till följd av ledarbrist. Det har under en längre tid varit svårt för föreningen att få in nya,

engagerade ledare och många av de ledare som länge funnits i föreningen har av olika anledningar behövt trappa ner sitt engagemang. Vi har därför helt enkelt inte tillräckliga resurser för att driva Scout på det sättet vi vill. Med anledning av detta kommer vår scoutverksamhet pausas under hösten och vi i Equmenia Älvsjös styrelse kommer att jobba hårt med att hitta fler ledare till verksamheten. Det är ett mycket tråkigt beslut för oss att behöva ta och vi hoppas på att i sinom tid kunna dra igång verksamheten igen, men i dagsläget måste vi ta en paus.

Carl - Ordförande Equmenia Älvsjö"

Alla rättigheter reserverade. Sidan senast uppdaterad: 22 feb 2021